Plačilo in dostava

Plačilo naročenih izdelkov
Naročene izdelke nutralux.si lahko plačate:

  • po povzetju,
  • s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa),
  • z debetnimi in predplačniškimi karticami (Maestro, BA, Visa debit, MasterCard debit),

Dostava naročenih izdelkov
Izdelke, naročene na spletni strani nutralux.si, dostavlja GLS Slovenija:

Zaradi nastale situacije z virusom Covid-19 se lahko dobavni roki podaljšajo. Trudimo se skupaj z dostavnimi službami, da boste naročene izdelke prejeli v najkrajšem možnem času.

  • redna dostava z GLS Slovenija: če naročite do 12h, bodo izdelki predvidoma odposlani v naslednjem delovnem dnevu. V kolikor vam izdelkov ne bomo odposlali v naslednjem dnevu, vas bomo o tem obvestili.

Sledenje pošiljke
Ko oddate naročilo, lahko svojo pošiljko spremljate na njeni celotni poti do Vas. S pomočjo sistema sledenja in s svojo unikatno številko pošiljke je moč videti, kje se trenutno nahaja paket in predvideti preostali čas do obiska dostavljalca.

Svojo pošiljko lahko enostavno spremljate s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu, ki ga dobite v elektronski nabiralnik v trenutku, ko je vaš paket prevzet s strani izbrane dostavne službe.

Sistem sledenja pošiljke se vključi takoj, ko paket prispe v zbirni center izbrane dostavne službe, običajno isti večer po tem, ko je bil paket odposlan iz prostorov nutralux.si

Stroški dostave
Glede na višino zneska nakupa nudimo popuste pri dostavi. Tako stroški dostave znašajo:

Vrednost nakupa

do 20 €

od 20 do 55 €

nad 55 €

odkupnina*

Dostava - GLS

4,80 €

3,10 €

brezplačno

1,20 €

 *odkupnina se obračuna le v primeru plačila po povzetju. V primeru drugih oblik plačila stroškov odkupnine ni.
***V primeru prevzema pošiljke na BS Petrol oziroma paketomatu se vam zaračuna dodatni strošek vročanja v vrednosti 0,45€, v primeru odkupnine se vam dodatno zaračuna še strošek v vrednosti 1,05€. Oba stroška poravnate na prevzemnem mestu.

Paket lahko naročite domov, v službo, k prijatelju, sosedu, ali na pošto. Pakete lahko prevzamete na vseh paketomatih GLS. V primeru, da vas na njem ob poskusu vročitve paketa ne bo, vam bo v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko paket skupaj z osebnim dokumentom prevzamete na najbližji pošti oziroma paketomatu.

GLS vam ponuja prilagodljivo in zanesljivo dostavo. 
GLS Slovenija dostavlja na naslov, ki ga navedete ob naročilu - priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih. Rok dostave za vsa naročila je 1-2 dni, razen v izrednih okoliščinah. Izredne okoliščine vključujejo vremenske razmere, gneče zaradi velikega števila naročil v letnih časih in drugih okoliščin, ki lahko povzročijo zamude pri dostavi. Ne moremo vplivati na izredne razmere, vendar se v takih primerih trudimo, da stranke takoj obvestimo o morebitnih zamudah pri dostavi paketa.

GLS  vas bo obveščal o poteku dostave. Vaših osebnih podatkov GLS ne bo uporabil za noben drugi namen razen za obveščanje o dostavi.

Ko bo vaš paket pripravljen, vam bo dostavna služba GLS poslala obvestilo prek SMS-a, da je paket pripravljen in bo prevzet istega dne, naslednji delovni dan pa bo dostavljen. V istem sporočilu boste prejeli številko paketa ter povezavo in geslo s pomočjo katerega lahko preverite stanje dostave na uradni spletni strani GLS www.gls-slovenia.com ali na telefonski številki 01 500 11 50 ali na info@gls-slovenia.com. Poleg SMS-a prejmete tudi e-pošto, ki vsebuje več podatkov o vašem paketu, med drugim tudi znesek, ki ga boste morali plačati pri prevzemu paketa (če ste izbrali plačilo po povzetju).

Povezava v sporočilu vam omogoča izbiro dostave po vaši želji. Spremenite lahko datum dostave ali naslov za dostavo. Paket lahko prevzamete (poštno ležeče) tudi v eni izmed 500 GLS Paketnih trgovin – pogodbenih poslovalnic (Petrol, OMV, 3DVA, Delo Prodaja,…).

V primeru prevzema pošiljke na BS Petrol se vam zaračuna dodatni strošek vročanja v vrednosti 0,45€, v primeru odkupnine se vam dodatno zaračuna še strošek v vrednosti 1,05€. Oba stroška poravnate na prevzemnem mestu.

Zemljevid GLS Paketnih trgovin si lahko ogledate na GLS strani (https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop).

Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo, a se razlikuje glede na dodatne storitve (dostava do 10:00 ure, po 16:00 uri).

Če izberete plačilo po povzetju, se dodatno zaračuna odkupnina v znesku 1,2 EUR. Pri plačilu, s plačilnimi karticami odpade.

Dostava je možna v delovnem času dostavne službe. Paketov, razen v mestih, kjer je to omogočeno, ne dostavljamo v soboto, nedeljo in med prazniki.

Items ordered through nutralux.si can be delivered abroad. Shipping is carried out through our shipping partners GLS.

Delivery cost: 

 

GLS

GLS

Country

Delivery Price

Informative Delivery Time*

Austria

8,00€

D+1

Belgium

13,90€

D+(2-3)

Bulgaria

41,70€

D+3

Czech Republic

11,30€

D+2

Denmark

12,20€

D+(2-3)

Estonia

27,90€

D+(3-4)

Finland

27,90€

D+(4-6)

France

19,90€

D+(2-3)

Greece

27,90€

D+(3-4)

Croatia

7,10€

D+(1-4)

-orders >55€

3,60€

D+(1-4)

-orders >120€

0,00€

D+(1-4)

Ireland

27,90€

D+(3-5)

Italy

16,10€

D+(1-3)

Lithuania

19,80€

D+(4-5)

Latvia

27,90€

D+(3-5)

Luxemburg

13,90€

D+(2-3)

Hungary

18,90€

D+(1-2)

Germany

10,10€

D+(1-3)

Netherlands

12,00€

D+(2-3)

Poland

18,90€

D+(2-3)

Portugal

27,90€

D+(3-5)

Romania

27,90€

D+(2-3)

Slovakia

10,10€

D+(1-2)

Spain

27,90€

D+(3-5)

Sweden

27,90€

D+(2-4)